Onderhoud Premium

Als je een premium website hebt en je hebt functionaliteiten, en plugins in gebruik, dan kunnen wij jouw website tegen een scherpe prijs onderhouden. Wij zorgen er voor dat je website altijd up-to-date is. De reguliere conflicten die zich kunnen voordoen worden altijd binnen dit abonnement opgelost. Daarnaast is de leeftijd van de website belangrijk, omreden dat er door de jaren heen ontwikkelingen zijn die vele malen beter zijn, is dit niet reden dat wij steeds de nieuwste technieken toepassen maar de upgrade uitvoeren van het blijven functioneren binnen de gemaakte configuratie.

Ingrijpende upgrades

Onderhoud bij oudere websites kan soms ook zijn dat er een ingrijpende aanpassingen zijn omreden dat de website verouderd is. Dit valt dan weer onder het doorontwikkelen van een website. Soms is het verstandig om de website opnieuw op te bouwen en te voorzien van volledig nieuwe technologie. Wij geven dit tijdig aan op het moment dat het om een meerprijs gaat. Bij een premium website proberen wij altijd de oplossing te vinden dat je niet opgezadeld wordt met een meerprijs. Wij proberen dan ook een nieuwe oplossing toe te passen met dezelfde functionaliteit.

Framework/Pagebuilder

Let op dat sommige licenties hebben en deze uiteraard separaat worden gefactureerd. Tevens bij extreme aanpassingen en upgrades worden de extra uren op basis van nacalculatie gefactureerd. Voordat wij de handelingen uitvoeren geven wij tijdig aan wat de updates inhouden en waarom daar een meerprijs op zit. Websites die zijn ontwikkeld door onlinepakketten.nl beschikken niet over een Framework/Pagebuilder en hebben dus geen nadelen van upgrades. Wij ondersteunden Guttenberg volledig.