Website Basis

Met deze basis website geven wij kleine en startende ondernemingen de mogelijkheid om tegen een klein budget een start te maken met een, toch, professionele website. We hebben een (eigen) Wordpress template ontwikkelt die wij op professionele wijze kunnen aanpassen naar de huisstijl van de klant. Heb je nog geen echte huisstijl, dan kunnen wij met de beperking van bijvoorbeeld alleen een logo toch een professionele uitstraling opzetten binnen de richtlijnen van onze template.

Eigen beheer website

De website wordt gemaakt binnen het Wordpress CMS, wij maken gebruiken van de editor van Wordpress, namelijk Gutenberg. Tijdens de technische realisatie en vraagstelling van de structuur van de website, zorgen wij ervoor dat je jouw eigen website op een gemakkelijke simpele manier kunt beheren. Denk aan pagina’s aanmaken, pagina’s aanpassen, blogs opzetten, afbeeldingen en bestanden (PDFs) op een gemakkelijke manier toevoegen en wijzigen.

Website SEO

Wij maken jouw website technische SEO gereed. Dat houdt in dat wij er voor zorgen dat de website over de juiste elementen beschikken. Zoals h1, h2, h3 evenals de p, alt teksten, follow en nofollow links. Elke pagina heeft een title, description welke automatische worden gegenereerd en die je ook zelf handmatig kunt beïnvloeden.

Trust pages

Bij het maken van een website zijn de pagina’s: Over ons, contact, Privacy policy en Algemene voorwaarden altijd benodigd om je website betrouwbaar te laten zijn. Zowel voor de bezoekers als voor Google Search omdat deze pagina’s voor de indexering en PageRanking belangrijk zijn.

Content

Content zijn de teksten, afbeeldingen en het vullen van de website. Bij een basis website helpen wij graag bij het opzetten van de 5 pagina’s om deze in de website te plaatsen. Echter, dient de klant de inhoud cq tekst zelf aan te leveren. Op basis van deze aanlevering maken wij ook graag basis suggesties wat een verbetering is voor de website.