Over ons

Aangenaam, wij zijn OnlinePakketten. Een platform waar wij iedereen tegen een acceptabel budget de marketing behoefte willen aanbieden wat een bedrijf nodig heeft. Een bedrijf, een onderneming, een eenmanszaak heeft de behoefte om zich te profileren en zichtbaar te maken voor zijn publiek. Daar zijn middelen voor nodig die soms kostbaar zijn. Wij leveren kwaliteit in elke fase van de groei van jouw organisatie. Wij leveren daarvoor verschillende pakketten van basis, medium, premium tot op maat gemaakte plannen, strategie├źn, ontwerpen, websites en hostingvormen.

Veel ervaring

Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak. In marketing en communicatie, zowel offline als online. We merken dat bedrijven zoeken naar een bureau wat bij ze past en die alles kunnen bieden. Er wordt gekeken naar wat kost het mij om mij wensen te laten realiseren, maar er wordt ook gekeken naar welke vertrouwen er wordt geboden door een bureau. Er wordt vaak gekozen voor de goedkoopste, maar is dat altijd de beste beslissing? Er wordt gekozen voor de eerste oplossing met de goedkoopste prijs. Maar is een oplossing wat futureproof niet beter ook al is dat duurder dan wordt aangeboden door een goedkopere partij? Duurder of goedkoper? Het gaat niet altijd om wat iets kost, het gaat erom wat iets kan opleveren.

Futureproof

Wij kijken niet geheel naar wat iets moet kosten. Wij kijken naar waar de behoefte ligt en waar wij mee kunnen groeien met onze klanten. Een basis-keuze is niet perse minder. Een basis-keuze is een pakket waarbij wij kijken naar waar we je verder kunnen helpen in de toekomst, onze producten en diensten zijn futureproof.

De beste experts

Op OnlinePakketten krijg je de beste experts, ieder professional op zijn vakgebied. Welk pakket je ook kiest. Wij hebben voor ieder pakket een expert die klaar staat om voor jou aan de slag te gaan. Maak je keuze en ervaar onze service en expertise op elke vlak van marketing en communicatie.