Tips
Pixlr is een goed alternatief voor Adobe Photoshop

Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /home/u82654p77423/domains/onlinepakketten.nl/public_html/wp-content/themes/onlinepakketten/single.php on line 49
Meer blogs

Pixlr is een goed alternatief voor Adobe Photoshop

Huibert Bijland 11 mei 2024 2 minuten

Af en toe is het handig om zelf een foto te bewerken. Professionele gebruikers maken vaak gebruik van Adobe Photoshop, een van de apps binnen het volledige Adobe Creative Suite-pakket. Voor een volledig pakket betaal je een tarief vanaf €69 exclusief BTW per maand. Als je echter alleen gebruik wilt maken van één app, zoals Photoshop, dan is het tarief €29,99 exclusief BTW per maand. Het kan begrijpelijk zijn dat je geen licentie wilt aanschaffen voor een product dat je maar sporadisch nodig hebt. Gelukkig bieden wij een oplossing. We hebben kennis van diverse alternatieven waarmee je professioneel aan de slag kunt met beeldbewerking, waaronder een handige gratis online editor.

Ontdek Pixlr

Pixlr is een gratis online editor waarmee je ook Photoshop-bestanden (psd’s) kunt openen, bewerken en opslaan. Je hebt de mogelijkheid om bestanden op te slaan als jpg, png, pdf en svg. Net als bij Adobe Photoshop kun je in lagen werken en gebruikmaken van vectorbestanden. De editor bevat standaard templates, biedt de mogelijkheid tot animatie, automatische achtergrondverwijdering en het maken van collages. Met filters en effecten kun je jouw eigen reclamebanners maken. Daarnaast kun je bij Pixlr kiezen voor een premium optie, zonder advertenties en met extra functies, tegen een tarief van €4,90 exclusief BTW per maand. Het is een ideale en voordelige tool voor het toepassen van jouw eigen ontwerpen en fotobewerkingen.

Waarom kiezen voor Pixlr?

Het gebruik is eenvoudig en je kunt de bestanden gemakkelijk delen met iemand die wel Adobe Photoshop gebruikt. Dit is handig wanneer we een voorbeeld hebben gemaakt voor een klant of een template hebben gecreëerd, zodat de klant zelf aan de slag kan.